nak g OverTheSea ^^

Fuhh lega lega. aku gelabah sat tadi sebab aku terlupa pasword gmail aku ar. Aku try punya try punya try nak recover pasword tu kan tapi tak boleh boleh pun, upe-upe nye aku kan... aku kan.... aku salah key in  email address aku jek, lalallala :p

Korang g mane ha cuti esok?
lepas aku tanya korang..., korang kena tanya aku balik kan?
Korang tanya lah cepat aku g mana cuti ni.
tanya lah tanya la

 Ok ok sabar sabar
disebabkan korang beria-ia tanya aku nak gi mana cuti ni aku bagi tau jugak lah
(aku tak kira aku nak anggap korang tanya gak :p)
aku pergi over the sea ^^

Aku follow Company trip sebenarnya, company trip member aku bukan company aku nye trip. Lepas aku tulis ayat ni tetiba aku rasa cam pelik jek. Normal kan ikut company trip orang lain. Tak pelik kan, memang biasa orang buat kan, bukan aku je kan yang buat camni? betul kan korang kan? normal kan?
Normal. normal.

Diorang la bersungguh-sungguh ajak aku follow diorang. Siap nangis guling2 lagi punya lah nak suruh aku join diorang gak kan. Disebabkan aku makhluk Tuhan kategori paling baik, so takan la aku nak hampakan permintaan diorang tu kan (Perhatian : perenggan ini adalah imaginasi dan fantasi penulis semata-mata, tiada kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meniggal dunia )

Aku nak tulis lagi tapi.....
aku rasa mcm dah panjang sangat la (bukan sebab aku malas ha ;p )
Sat sat aku tak g tau lagi which part of OverTheSea yang aku nak g tu kan???
aku nak g Pulau Tioman
over the sea gak pe, naik feri lagi tu :p

Aku memang suka jek recycle2 ni
(aku kat opis ar, tepakse pakai gambar apa yang ada :p)


23 comments:

whitecappuccino said...

kejap ader kejap tak der noa ni! nak gi bercuti plak dah..happy holidaying!!

-gedek! said...

come back in one piece!

♥ Cik Zack's ♥ said...

bestttt tuuuuu ! nak ikut :D

♥CIK SHA♥ said...

eh? betol ke dorang yg guling2 nangis ajak ko? tak caye aku..aku tahu mesti yg guling2 nangis tu ko la..tak malu..ikut trip org..ahaha..

Pondok Usang said...

nora..nora.. oii nora.. dengar takk..

zulhilmi tempoyak said...

klu nk ad org tlg temankan gtau la na.. ;p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe carik tukang sponser header ek :P huhu nice edit :D

nsb baik ingat pw ek ;)

NOOR FATIN said...

jangan la menghilangkan diri kak noa.. hehehehe.

selamat bercuti!! ;D

saya dah tukar url baru..

http://anakmama89.blogspot.com/

:)

LAici KAng Ais said...

jelesnye.hmm

Raden said...

memg OVER the sea sgt la kan! haha

Novelgurl said...

wah best r..asyik melancong je keje akk nie haaa..nk ikut gak !

Miss b said...

tioman best.

aku jumpa ikan josh ari tu

comel jek

Liquid said...

nak ikut..!!

d_LA said...

x blk lg ke ni dr pulau tioman?hehe..ape ke plik sgt gmbr tu noa?dah lama x g pulau2 ni..bestnye

✿Dear Yayah✿ said...

hahaha..adoiiii..kelakar la akak ni

Puteri Iqa Izyan said...

ehh. boleh eh main folo2 company org lain? huhu

Cik blablabla said...

noa masih tak berubahhh. yehhh ohsemm la kawann

♥ Nana BamBam ♥ said...

nak ikutt..huhu

toko baju muslim murah said...

pikiranku cerah bila mampir kesini..senyum deh

izzati husna said...

haiii noa!!!! una lama dah tak datang sini.. amboi cantiknya blog awak :) hehe btw una pun kadang2 suka recycle gambar :D

Ain Dzaya said...

muahahaha..ingatkan nak pergi obersi naik flight..amsterdem ke, bhahaha

obersi la jugakk tu..:))

sila turun padang beramai ramai untuk mengekalkan ain dalam terampuk ke-30!

TechKini.com said...

Jom kita semua pegi :D

-> ❤ TechKini.com

BUNDA a.k.a KN said...

salam dari BUNDA..