Blazer Jacket Murah Kat Siniiiii

Korang...korang nak tau tak, aku baru je jumpa blogshop ni, ke selama ni aku memang dah jumpa tapi aku tak perasan tu aku tak sure ar kan. Sebenarnya blogshop ni jual macam-macam style of baju tau, tapi aku nak focus on Blazer Jacket (ni blogshop tu yang guna istilah ni, aku tiru je tau ni)

Bagi aku price yang  blogshop ni offer leh consider as affordable tau. Tak sampai Rm40 pun (bukan semua ar, setiap satu, korang ni pun agak-agak ar kan, bankrupt gak tokey kedai tu kalau semua Rm40 =p ).Korang mesti dah tak sabar kan nak tengok hasil apa aku dapat hari ni. 

Tengok-tengok pilih-pilih tambah nasi lagi jangan segan segan

ni harga dia =rm31
ni pun = rm31
yang ni harga dia =rm33
Multi purpose tau benda Blazer Jacket ni, aku bagi situasi sikit bila korang leh pakai benda ni. 

Kalau korang student korang leh pakai time buat presentation,
kalau korang bekerja korang leh pakai kat tempat kerja ar kan, 
and kalau korang bukan seperti di atas, korang leh pakai time korang keluar berjalan-jalan.

Kalau korang still tak boleh pakai lagi, aku tau sebab apa, sebab jantina korang tak sama macam model kat atas tu kan, so korang beli je la untuk adik korang ke, kakak korang ke, wife korang ke, mak mertua tak jadi aku ke kan. Kalau susah susah sangat korang beli jela untuk aku, nanti aku tolong pakaikan neghngehngeh =D

Aku lupa nak bagitau kat korang lagi ek apa nama blogshop tu kan. Sory sory aku lupa dah ar. Nama blogshop tu jacyqueen. Semua gambar-gambar ni pun aku ambil dari http://jacyqueen.blogspot.com . Ok dah babai.

kata hati : nak semua leh tak
kata noa : boleh boleh boleh blah

14 comments:

mushee murtadza said...

woo cntik nya, apa kata kak nora belikan utk mushee? hihi

♥ Cheenta ♥ said...

cantik ni yang p melawat ni..tq noa hehehe

rossoneri said...

alamak,tiba2 nampak jacket lawa...eheee...noa penah beli kat situ ke..brp lama ek sampai,satu minggu ke dua minggu?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

x penah gi online shop..
murah betul org2 tu..
cantek pulak tu !
hehehehe~

EDY said...

cantiknya..tuk laki xde ke??

MIMIE AIZA said...

cantek2.. tpkan mimie ni mok mok.. takut nak beli on9 nanti x muat. ahaha

haszuraidah ishak said...

wahhh..memang comey-comey sesangat..tapi kalau aii pakai, comey ke nanti ni..hohoho..

nora said...

mushee murtadza : ewah2 nak kak noa belikan ek, cubit pipi tu br tau

♥ Cheenta ♥ : kalau dah beli nanti story2 ar kat i tau

rossoneri : bru jumpa arini, tak sempat shoping agi, babe klu u dah beli jgn lupa story2 tau

haszuraidah ishak : bukan stakat comei, tp comei kuasa 2 tuuu
Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza :hahahhahaa beli beli murah tuuuu =p

EDY : nanti aku tolong carikan ek tuk lelaki nye (kalau aku teringat ar huhuhuhuhu)

MIMIE AIZA : elllooo chubby to cute arr

S.U.R.I.A. said...

xsukaaa...dtg blog cik kak ni...ada tunjuk brg murah..
tergoda i tau pah!!!!

nora said...

S.U.R.I.A. : nk join x suka gak ar, hhehehehhhee

akubiomed said...

Blazer buat sarung jer. Nak butang pun tak sampai. Fesyen

NUR HIDAYAH said...

cantik lak blazer tu semua..leh bagi free tak?hahahahha...

nora said...

NUR HIDAYAH : boleh2 bila noa jd tokey kedai tu =p

Anonymous said...

da stok lg x??nk 1 blh x??yg wrna klabu 2..hrga skali pos ke??